Followers yg yanie sayang

Thursday, November 17, 2011

ce teka mane satu husband sy...

korang sume...ari tu husband sy ada tag satu gambar kt sy...mule2 tu sy pelik la jugak kan ape kene husband aku tag gambar pagi2 nie...rupenyer dier tag gmbar dier time sekolah dulu2...u olls jgn x tau husband sy nie smart org nyer time skolah dulu, sbb tu sy terpikat ngan dier...walaupun dier agak gelap...(sowy)...tapi bak kate ustazah sy hurairah@black (panggilan time skolah dulu) gelap2 pun manis org nyer...cume sekarang nie husband sy tuu makin dipam2 badannya...kalau dulu dier lari laju dalam team bola sepak sekarang nie dier lari perlahan2 jer...ekeke...katanya kalau dier main bola sekarang nie member2 dier sume dok perli2 dier...adoi, kesian jugak kt husband sy tuu tp x perla asalkan dier sihat dan senang hati kan...jom kite tengok gambar yg di tag oleh husband sy tuu...jeng..jeng...jeng...


ce teka mane satu husband sy...hehehe...kalau nk tau yg bahagian duduk tu paling kiri tula husband sy...ala yg hitam2 si buah manggis tuu, yg rambut belah tengah tu...lain x...lain x...hensem kan kekasih hati sy tu...hehehe...semoga hubungan kami suami isteri akan berkekalan hingga ke akhir hayat...I.Allah...AMIN...

Terima kasih kerana membaca entry ini...

10 comments:

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

aminnn...
hehehe


bloglist dah siap!
meh la usha2..ianya banner list. siap ade banner utk ur blog lagik...if nak banner tu leh la bg email, nanti saya emailkan file(.gif) tu...

meh la
http://acapsuur.blogspot.com/2011/11/bloglist-dah-siap.html

tenkiu join!

AdaNaz87 said...

amin ya rabbal alamin. ((;

pinkyanie said...

terima kasih to acap sbb sudi watkan baner yg comel tuu...
thanks jugak kt AdaNaz87 kerana mendoakan kebahagiaan sy...thanks dear...

AdaNaz87 said...

kebahagiaan kamu, kebahagiaan kita semua. welcome dear. ((;

Tira Pengemis Maganda said...

xknl...hehe

Fitri Senin said...

salam perkenalan..singgah sini.. =)

Hani Mardhiah Fashion said...

salam perkenalan juga....jln2 terjupe blog comel ni lak..:)

Bui Junaidi said...

bui dtg singgah dan follow yer
salam perkenalan..*_*

Mira Adzlia said...

smoge bahagia hingga akhir hayat..

anda ditag di sini :

http://gadisbiasebiase.blogspot.com/2011/11/contest-andai-aku-blogger-terkenal.html

pinkyanie said...

thanks kpd sume yg sudi follow blog kecil sy nie...sy pun follow korang jugak...keep in touch sume...luv u olls...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...