Followers yg yanie sayang

Tuesday, May 8, 2012

Mekap oh Mekap

Assalamualaikum...

apa khabar semua...harap my readers semuanya dalam keadaan baik2 hokey...erm rasanya dah lama sy x update pic2 hasil andaman sy kan...asyik upload pasal booth jer kan...ekekeke...bukan apa sebenarnya x sempat, alah alasan jer tuu sebenarnya internet kt ofis slow...kt umah x dapat nk tumpu perhatian utk tulis blog ok...harap faham...hehehe

so utk beberapa bulan dan beberapa minggu lepas sy dah makeup beberapa org dan saya pun dah tambah ilmu di dada nie dgn gigih sy naik ke subang (eleh mcm lah jauh sangat subang tu kan, dlm KL gak)...dan menuntut ilmu dengan seorang mak andam yg mmg superb hasil tangannya...sape lagi kalau bukan Suhana Sulaiman lah...before nie basic sy dh g kelas ngan best friend sy so utk mengasah lagi hasil kerja sy, sy gigih kan jugak g personal kelas ngan Suhana Sulaiman...kalau u olls tengok hasil kerja dia, uhhhh sangat2 malatops ok...saya sangat2 berpuas hati g kelas ngan suhana sulaiman...banyak lagi perkara dan teknik2 baru yg sy pelajari dari dia...harap2 sy boleh jadi mcm dia satu hari nnt...I.Allah...AMIN...

so...jom lah kite layan pic2 hasil dari solekan saya...sy upload kan pic yg paling latest dituruti dgn yg sebelum2 nya...sape2 nk komen boleh la bg komen yg membina yer...boleh la sy perbaiki dr masa ke masa...tenkiuuu


 ok u ollss...ni adalah pic yg paling2 latest hasil sentuhan sy...cewah, baru lagi nie ahad lepas...hope aida puas hati dgn hasil akk yer...len kali leh booked lagi...hehehe

nie adalah bakal adik ipar sy, dia suh sy mekap time dia kawen ngan adik sy nnt...camane akk nk mekap akk org penting time majlis kenduri nnt...adoiiii

 Ini adalah sentuhan pertama sy setelah menghadiri personal kelas ngan suhana sulaiman...untung dia nie brg2 yg sy guna utk dia suma brand new form MAC lagi tew...ahakssss...

 yg ini adalah member sy yana...pic nie leh kata dh lama gak la...ada la dua tiga bulan lepas kot...suka sangat makeup muka yana nie sbb buat ape2 jer senang terbentuk...time nie muka yana sebijik datin ziela jalil u ollsss..sangat2 malatops muka dia...hehehe

 yg ini sy g mekap dia pagi2 lagi...sbb majlis dia start kul 11...tp uolss sy nk cita sangat mencabar mekap dia, sbb muka dia mmg dah cantek so...ishhh susah la nk cita...x mekap pun dh cantek tau...huhuhu


Nie adalah saat2 manis time g personal kelas ngan suhana...dapat sijil u olss sangat2 suka...dah lama admire dia, nak tau sy pm dia dr bulan januari sampai bulan april baru dapat g kelas dia...punya lah busy nya dia...sangat suka ok...thanks suhana sbb dh bagi akk banyak tips2 dan rahsia air tangan awk...hehehe...harap leh jadi mcm awk one day...AMIN...

utk sebarang pertanyaan dan tempahan leh call direct 
017-6716831 atau pm sy nie fb Fakhriani Nur


terima kasih kerana sudi membaca entry ini...


2 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

ada gmbr yana ler..hihi gud luck yanie!jgn lupa ye dtg besday zaraa 19 hb nanti ;)

pinkyanie said...

mestilah ada...hehehe...bese r entry asyik bertanggung jer...ok I.Allah x der ape2 mmg yanie sampai umah yana nnt...trima kasih yer yana sbb sudi invite yanie...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...