Followers yg yanie sayang

Monday, April 30, 2012

Open Booth in Plaza Alam Central Shah Alam

Assalamualaikum...hye reader...
apa khabar awk2 sume...agak lame la kan sy x menghupdate blog nie...bese alasan yg sama BUSY memanjang...ntah ape2 kan...ekekeke...

ok nak cite weekend lepas kami ada buka booth di Plaza Alam Sentral Shah Alam...before nie kami ada juga buka booth di putrajaya...cuma malas nk cite jer sbb x sempat...adoiii...kami buka booth selama dua hari jer pun, nnt upcoming akan banyak lagi tempat yg kami akan masuk, weekend nie booth KOLEKSI MEKAP ARTIS akan berada di Universiti Malaysia Pahang (UMP) selama 5 hari ok...start rabu sampailah ahad...tapi sy maybe x iku sama disebabkan beberapa masalah yg tidak dielakkan...dan mungkin juga sy akan buka booth di putarajaya minggu nie...just nk tunggu confirmation dr pihak penganjur jer nie...huhuhu...very the busy sangat...pack ok bulan nie...

so kat plaza alam sentral tidak lah terlalu ramai crowdnya...mungkin juga disebabkan perhimpunan BERSIH org x brapa nk kluar kot...cis menyusahakan org jer kan...tapi sy rasa tempat tu mmg x ramai org datang kot...tapi Alhamdulillah kedua2 hari tu kami still ada sale...rezeki kami...so kpd kawan2 yg nk beli barang2 mekap boleh la contact2 sy yer...atau pun jadilah follower kami di www.themakeupcollection.blogspot.com...kami juga ada facebook dan boleh jadi friend kami di Koleksi Mekap Artis...hope awk2 sume sudi lah support bisness sy ok...doakan kejayaan sy di dalam bisness ini...oppsss lupe plak kpd sesape yg nk booking utk mekap tunang, nikah, sanding, dinner, photoshoot dll boleh hubungi saya  di talian 017-6716831 (yanie) dan boleh juga pm sy di facebook Fakhriani Nur...tempahan masih dibuka bagi bulan 5 (tengok pd tarikh) dan bulan 6...

 ini lah dia booth kecil Koleksi Mekap Artis...hehehe...first day...

second day...kami tukar ckit susun aturnya...hehehe

sebarang pertanyaan boleh call, sms, whatsapp atau pm me ok...
terima kasih kerana membaca entry ini....

1 comment:

CIK MAY said...

OO.MAK ANDAM RUPENYE..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...