Followers yg yanie sayang

Thursday, September 2, 2010

MaJlis BerbuKa Ex-DSK PoliSaS DSK 4A 2004-2006....

haii sume, sory lame giler x update blog...al maklum la skarang nie busy memanjang, nak online pun x brape sempat.....tmbah2 tengah der bisness ckit nie...owh cam nie rupenye penat org wat bisness...patut la kaya...dh merapu dah.

nak citer pasal majlis yg telah berjalan dengan lancar...Alhamdulillah, tq to ieda, echah n atie yg dah plan sume nie, at last dapat gak kitorang wat gathering ex-Polisas DiploMa SAins KesetiausahaaN (DSK) 2004-2006 di Johnys Alamanda.

kitorang nie dah terlalu lame x berjumpe, last jumpe pun time konvo tahun 2007.  kalau terjumpe pun x sempat nak borak lame2...so time niela nak lepaskan kerinduan.  ni pun x semua yg dtg coz masing2 ader yg keje di terengganu, pahang kelantan n tmpat2 yg jauh, tapi saya sangat seronok dapat berjumpa mereka2 nie sume.  tq again too ieda, echah n atie yg dah wat plan nie tuk sume.  and tq so much to atie coz sudi memberi adam present yg sangat cantek...

jom layan gambar, kalau nk tengok lagi banyak sy upload di facebook, so rajin2 la menjenguk FB sy k...hehehe

Wif eMa n Nik rusMaini.....


Inilah kami bekas2 student yang dh lame giler x jumpe...

Nie sume kami2 yang telah BerKahwin...

sukenyer dapat berjumpe.....

Adam with aUntie EcaH n aUntie Ieda...so sweet this piC

I doN't know Why i like this Pic so muCH...

Adam with auNTie Atie...tq aUntie coz Give me the Very cuTe sHirt n Jeans... 

VeRY geDIks...hehehe

Wif Ema...aTie n aInur...hehehe

suKenyer biLe dapat Berjumpa.....

wif my husband yg setia menemani...kekeke.....

tu saja utk tatapan sume, so korang kite keep in touch yaa...love u all...

2 comments:

rubbysuzy_86 said...

hai..yanie....tahniah la upernye dh ade baby.....hehehhehe

pinkyanie said...

aii mai...tq yer, haah yanie dah der beby...3 bulan, mai pun dah der beby jugak yer, dh brape bulan dh...congrats mai...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...