Followers yg yanie sayang

Tuesday, September 20, 2011

angan2 dikala hati dirundung duka...

Assalamualaikum...
erm...rasenyer hari nie adalah hari isnin yg x beat bagi sy, ayo mcm mane nie permulaan hari jer dh x best...maybe masih dalam mud cuti2 raya, x derla sebenarnyer ari nie ade beberapa perkara yg dh spoil kan mud sy...Alhamdulillah biarla org wat kite, tapi jgn kite wat org balik...semoga semuanya ade hikmah yg tersendiri, mungkin hari nie kita adalah hari yg x best, mane tau esok lusa adalah hari yg amat menggembirakan buat sy kan...
bile mud tengah suam2 kuku tu mule la fikiran nie merawang2 jauh, berangan2 nak beli tu nak beli nie...nak jadi tu nak jadi nie...nak tau x ape yg ader dalam fikiran sy dan ape yg sy nak joli...hahaha, tapi tu sume angan2 jer...mcm lagu raja ema tuu...

tau x sy sekarang nie tengah berangan2 nak beli nie...


 samsung galaxy SII...yer kawan2 sy masih belum memiliki item di atas, org lain dh pakai iphone 4 pun sy still lagi menggunakan nokia E72 sy, so sbb tu la sy berangan2 nk grab satu galaxy SII nie...tapi kene kumpul duit dulu la, maklum la x der kredit kad...adoi...





yang ini plak mmg sentiasa dalam angan2 sy, untuk makluman awk2 sume, sy dah ader pun satu canon 1000d dulu, tapi nasib x menyebelahi camera tu hilang dalam kete...huhuhu...berangan tinggi nk beli D90...nie pun nak kene kumpul duit jugak...mak aii banyak nyer nk mengumpul...mampukah...


segala jenis mak nenek ipad mmg sy tiada...non hado ok, sbb tu sy berangan2 nk beli galaxy tab nie...cantek kan, main sentuh2 jer...x payah susah2 nak tekan tetikus depan2 org...muahaha...


jam tangan rolex nie ala2 pasya sandha pakai...nak tau harge...haa kalau x der rm10k dalam tangan jgn harap dapat pakai dek non...meletopss kan angan2 tinggi akk...hahaha

mmg aku minat sangat ngan caldina sport nie, tapi nk caler putih boleh....ekeke...mmg teringin nak pakai caldina nie, tapi monthly payment dier rm 1000++....haa ko mampu, baek aku bayar rumah, lagi berbaloi...x per angan2 jer...hahaha (naseb baek aku berangan caldina, kalau estima lagi haru)...


nak ader umah banglo yg simple mcm nie, yg ade cermin kace...lepas tu ada kawasan untuk rehat2, ade taman dan kolam untuk tenangkan fikiran, x nak hiasan yg heavy2 sangat, x suka...x nak ader pokok2 bunga, serabut jer...nak umah yg sangat simple tapi elegant...amboi demand nampak...ekeke...

pastu kan...sy selalu berangan nak jadi....


cantek macam vanida imran nie, dier bukan saja cantek tapi lemah lembut jer...sy suke cara dier bertutur, tersusun dan teratur satu persatu, paling best time dier berlakon cite isabella ngan rosyam nor...sy mmg minat dier larh...hehehe

pastu....

nak kuruih mcm erra fazira...tengok la body dier...cantek kan...ratu la katekan...

cantek kan...tengok pinggang dier ramping kan...dah ade anak sorang tau...huhuhu

pastukan...teringin sangat...

nak jadi pasangan adi putra mcm dlm cite na o me tuu...yg dier berlakon ngan elly mazlin...dlm citer tu mmg adi putra sangat2 hensem, macho kacak ok...

romantiknyer....huhuhu...

dlm cite nie mmg dier hensem, jgn riso en somi mmg tau sy suke adi putra...lagipun kan angan2 jer...ekeke...

ok la dah melalut dah nie...besar angan2 akk kan...hahaha, tp x perla tu kan sume angan2 jer...mane tau kot2 dalam banyak2 tu ader sangkut satu...banyak lagi sebenarnyer yg diangan2 kan, tapi x larat nk tulih...huhuhu...nnt2 la yer kite sambung kot2 dtg time2 boring kan...ape2 pun selamat berangan2 mcm sy jugak yer awk2 sume...psstttt...mesti angan2 awk2 sume lagi hebat dr sy kan...hehehe

trima kasih kerana membaca entry ini yer...

2 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

wah gile hebat angna-angan tu.cayok2 tiada benda yg mustahil dlm dunia ini.heheheh,jemput dtg open house umh yana ahad ni yer.

pinkyanie said...

angan2 jer tu yana...heheh...I.Allah kalau x der ape hal yanie smpai yer...thanks sangat2 coz sudi invite yanie...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...