Followers yg yanie sayang

Tuesday, November 1, 2011

Cam ner nk pasang iklan nuffnang...

Assalamualaikum...
setiap kali sy terjah blog kawan2, sume nyer sy tengok ada iklan nufnang, tapi sy nie nk pasang nuffnang tu pun x reti, pernah jugak la nak buat tapi disebabkan ianya agak berbelit2 dgn pc kt ofis nie yg agak lem...so sy batalkan niat tu, bile balik rumah plak mmg x sempat r nak mngadap lappy then nk fahamkan cam ner nk pasang iklan nufnang tu, al maklum la anak bujang sy tu sedia mengacau ibu dier yg nk bersenang lenang depan lappy...erm, ader x sesape yg leh bg tunjuk ajar kt saye cam ner nk letak iklan nufnang tu kt blog kecik sy nie...sekiranya ader sesape nk membantu besar tapak tangan sy tadahkan...hehehe...
al-maklum larh blog sy nie masih baru diterokai oleh sy sendiri, walaupun ianya sudah lama terbina...so sy pun x tau sesape yg bace blog sy nie...ade ker pembacanya...muahahaha...
ok kalau ader sesape yg sudi bagi tunjuk ajar kt sy mcm mane nak pasang iklan nuffnang nie sy ucapkan jutaan terima kasih yg x terhingga k...huhuhu...psstttt...sy mmg x reti sangat bab2 IT nie...main terjah2 jer...muahaha...


thanks 4 reading this entry...luv u...

3 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

TAK RETI.YANA HUSBAND YG BUAT..LECEH LA BUAT DIA.LEN LA ORG TU TERER BAB2 NI

Yang Ikhlas said...

senang je...masuk kat link ni: http://www.nuffnang.com.my/blogger/getting-started/#gs-pg3
pastu ikut je step by step...tp kena login dulu.
*utk pengetahuan, sy br ada RM2 setlh 10 bln berblog...sedih bangat...huhu

pinkyanie said...

tula pasal yana...complicated la nak wat bende tuu...tu yg smpai hari nie yanie x wat lagi tuu...

wan...dh try dah masuk kt ctu, tapi bile nk ikut step by step tu yg pening...huhuhu...owh wan baru ader rm2 jer...kalau yanie nie lagi la ckit...hahaha...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...