Followers yg yanie sayang

Sunday, November 13, 2011

fesyen anugerah skrin yg sangat menarik perhatianKu...

baru jer sabtu lepas layan AIM 2011 tapi baru laa nie nk citer pasal anugerah skrin, ala bukan nk cite ape sangat pun, awk2 sume pundh tahu sape2 yg menang kan...cume sy nk share kt awk2 sume pasal fesyen artis yg paling menarik perhatian sy...sy x pilih banyak pun, sy just pilih satu2 jer yg mmg betul2 sy sukaa sangat...ok jom kite tengok...

fesyen terbaik di mata sy

perempuan


bukan la sbb sy mmg minat dier dr dulu sy pilih dia...tidak sama skali, kadang2 ade gak baju yg erra pakai x suit ngan body dia...sy sukakan sesuatu yg simple, ce tengok dress nie sangat la simple tapi ada daya penarik, cuba perhatikan kt kiri kanan bahu dier...cantek kan, ade kelainan kt dress nie...so niela dress pilihan sy utk mlm anugerah skrin 2011...

sy x derla minat sangat kt kyla fairy nie...tapi sy sangat tertarik kt dress yg dier pakai nie...terlalu la cantek n suit kat badan dier yg mmg mantap tuu...mungkin sbb kain dier yg bercorak ala2 batik yg kembang payung tu yg membuatkan hati sy tertarik...kyla fairy nie mmg pandai dalam pemilihan pakaian...


Lelaki

pelakon nie sy pun x tau la nama dier, tapi hensem kan...ops ady putra sila jgn marah yaa...anda tetap hero pujaan hati sy...ekeke, selalu jer tengok dak nie berlakon tapi smpai laa nie x tau name dier...tapi tengok dressup dier, smart kan...simple dan kemas tapi masih ada daya penarik...


sume pun tau kan iqram dinzly nie antara lelaki yg mmg sangat rapi dalam menjaga penampilannya...so sy tertarik juga dgn baju yg digayakan nie...simple, kena ngan tema then ada daya penarik...dh mcm ala2 bollywood pun ader gak...

yang seksi
baek punye kemban kan...tapi sy suka la baju nie...mmg high class, rasenyer nie paling seksi yg sy jumpe then cantek sangat design di bahagian top baju nie ...means kalau design mcm nie dibuat dgn lebih sopan lagi bagus kot...huhhuhu...

yang x brape sesuai...
 
bukan la nk kate x cantek sangat, cuma x brape sesuai jer la baju yg dipakai oleh diana danialle nie...cube awk2 sume tengok kt bahagian bawah baju nie...knp mesti ader kain jaring2 tuu...kalau x der kan cantek...huhuhu...spoil laa...sowyyy...


ok la tu jer la yg sy nk share kan...act mmg banyak lagi fesyen2 artis yg dtg kt anugerah skrin ari tuu tapi seperti yg sy bgtau, sy hanya memilih yang terrrr....baek sahaja...so sbb tu ade dua tiga kerat jer yg sy komen...nak kata cantek tu mmg ramai la yg pakai cantek2 kan...hehehe...tapi masing2 punye citarasa tersendiri...tul x...

thanks 4 reading this entry yaa...luv u ollss...

2 comments:

AZFA (PURPLEVIOLET) said...

lelaki yangb pakai kot tu nama dia aeril ..huhu

pinkyanie said...

owh yeker...tula sy x tau nama dia...slalu jer tengok dier berlakon...thanks dear...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...