Followers yg yanie sayang

Monday, November 28, 2011

ombak rindu...


Persediaan sebelum g menonton filem ombak rindu...layan novel dier dulu...hehehe...


ini la dia penangan filem ombak rindu yg akan ditayangkan  pada 1dis (khamis nie) di seluruh pawagam kt mesia nie...hehehe, hebat betul penangan filem ombak rindu nie...puas sy keluar masuk kedai buku semata2 nk cari novel nie...mak aii sume nyer sold out...last2 sy dapat jugak akhirnya kat kedai buku smart dalam metro kajang, tu pun tinggal satu yg display kat kaunter nyer...adoi...mmg rezeki sy la time tuu...gigih nie naik sampai tingkat 4 dlm metro sambil mendukung adam...malas nk bawak stroller time tu sbb nk g kejap jer...mungkin berkat dukung adam tu yg dapat jugak novel nie akhirnya...hish x sabarnyer nk tengok filem nie...mcm best jer...(knp la hero dier bukan adi putra)...amboi suke2 hati ko jer kan yanie...hahaha...act novel yg sy beli nie keluaran terbaru...cover jer baru isi dalam masih sama dgn novel yg lama...tp sy feeling lebih kt cover yg lama tuu...x perla asalkan dapat sudehhh...kan...kan...

ok jgn lupe g nonton yer awk2 sume...pastu jgn lupe update tau, sy nie mmg la semangat nk g tengok filem tu tapi belum tentu first day cite kuar sy leh g nengok...al maklum la nk bawak anak bujang sy tuu...erm leh ker budak setahun lebih masuk wayang erk...dh lame gile x masuk panggung nie...adoiii...
terima kasih kerana membaca entry ini...


3 comments:

Selendang Merah said...

macam best jew cte nie..nak p tengok lah..

PURPLEVIOLET said...

haritu azfa ade nampak banyak novel ombak rindu kat MPH,tapi time tu stakat pandang je lah.tak terfikir nak beli.huhu.



nak header cantik dan cute tak?tengok sini je taw.

http://sipurpleviolet.blogspot.com/2011/11/siapa-nak-animated-header-macam-azfa.html

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

wah...agak2 ade lagik tak buku tu jual???nak tgk gak la citer tu...satu opis kecoh sini...hehehe

to my blog - Acapsuur (>,<)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...