Followers yg yanie sayang

Monday, March 19, 2012

Nak promote my new fb and blogshop...

Assalamualaikum...hrmmm sungguh lama blog ini tidak diupdate oleh tuan punya badan...huhuhu...sowwy la sy sangat2 la busy banyak benda yg nk dikejarkan smpai blog pun x rajin nak buka...hope so keje sy dapat selesai dalam minggu nie...bosan la banyak nye keje tertunggak...bertimbun2 jadinye...waaaa...
sy yakin minggu nie dapat settlekan sume keje tertunggakkk...yakin boleh ok...hehehe

act sy nk ajak awk2 sume cuci2 mata kt blog mekap sy, mmg dah lama cita2 sy nk ada bisness sendiri dan Alhamdulillah sy sudah mencapainya, walaupun tidah seratus peratus tapi sy tetap akan meneruskan perniagaan yg sy impikan selama ini...I.Allah ada rezeki sy nk buka kedai pulak...tapi biasa la setiap permulaan itu mmg kita kena lalui keperitan kan, tapi sy akan tetap meneruskan usaha dan cita2 sy agar ianya tetap berterusan...okeyyy dah melalut plak dah...dah mcm sesi meluahkan perasaan pun ada jugak kan...ekekke...

jom kite view blog nie www.themakeupcollection.blogspot.com...haa kat cni ada pelbagai koleksi mekap yang cantik2 dan ditawarkan dengan harga yg berpatutan tau...then jgn lupe add fb sy iaitu Koleksi Mekap Artis...ape2 jer nk order ke nk tanye ker pm jer direct...sy akan reply msg anda ASAP...

ok awk2 sume jgn lupe tau jengok2 lah blogshop dan fb terbaru sy...enjoy shopping with us...

terima kasih kerana sudi membaca entry ini...

1 comment:

Amirah Khairuddin said...

Saya menjual barang-barang yang dikait. Sesuai dengan bayi anda yang comel tu. Penghantaran percuma!

Sila singgih sini:-

http://mirastyleshop.blogspot.com/

Terima kasih

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...