Followers yg yanie sayang

Sunday, July 8, 2012

update...update...

Assalamualaikum...
hye readers ape khabar...now dah kul 2 pagi tapi mata nie x leh lelap...agaknye sebab letih terlampau jadi smpai x ley nak tidor...so sy ambek kesempatan nk online fb...dah lama x online lelame...hehehe...

minggu nie sy balik kampung sbb wan (nenek) dlm bahasa N9 dan atuk saya ada wat kenduri nak sambut puasa, kebetulan pula saya ada job kat area sana (N9)...mekap tunang u ollsss...seb baek dokek jo ngan umah wan saya tuu so pagi2 sy dah kuar g mekap org t.hari balik umah nenek nk tolong masak plak...huihhhh mane x penat kan...tapi ape2 pun yg penting dalam hidup kita semangat...so saya mmg sangat2 bersemangat utk balik kpg sbb time kat kpg mmg sangat2 meriah hokeyyy...my adam pun bukan main suka dapat main ngan pakcik2 dia...pakcik2 dia kecik2 lagi ok, diaorg tu suma sepupu i...i nie kan cucu sulong tu yg cousin sume kecik2 lagi...ekekekeke...punyela suke si anak kecik sy tuu dapat kuar laman dengan x pakai kasut nye...mentang2 kpg tu luas kalau kt umah nenek dia duk terkurung jer...kesiannnn....

best sangat u olls dapat masak same2 mcm org dolu2 kan, maklumlah org sekarang kan sume catering so nenek ngan atuk saya plan nk masak sendiri tu yg berkumpul sume tuu...pastu dapat plak makan gulai ayam (masakan tradisi org N9)...plus lemak labu, sambal tempoyak goreng, sambal ikan, sayur ngan buah2an...huh...mmg kalau sy duk kt kpg mcm zaman sekolah dulu mmg seminggu leh naek 7kg lah...sehari 1kg kan...ekekeke...mmg best u olllss...hehehe

so hari nie (ahad) eh dah isnin laa...hehehe...kami sume bertolak dari kampung jam 5.00 ptg lebih kurang, so jalan pun dah jem sebelum smpai bukit putus...kesian husband sy kene drive dlm jem...kt kpg pun dah jem tau sekarang nie...tapi still gerak laa x dela jem lekat mcm kat KL nie...huhuhu...smpai umah dalam kul 9.00 cam tuu...sebab banyak tempat persinggaha ok kalau x 2 jam setengah dah leh sampai...huhuhu...

so balik2 umah sy kemas2 ape yg patut, basuh baju keje suami...hahaha...mandikan adam dll terus saya mengadap lappy sampai la sekarang...tau x apa sy buat...haa tuu dia sy dok upload pic mekap org tunang hari tuu...geram betul memory card camera sy kene virus langsung x leh nk open file so sy just upload apa yg sy sempat snap dr camera phone jerla...seba baekkk...stresss nye gambar dlm camera mmg cantek2 tau...korang nk tengok x hasil sy mekap hari tuu...alaaa kalo korang x nak tengok pun nk tunjuk jugak...hehehe...


tadaaaa




 ini adalah tania sebelum ditacap oleh sy...dia mmg pun dah natural beauty u ollssss

 tadaaa...ini plak lepas mekap...

 without flash

 without flash lagiii...


 minah nie mmg suke sangat posing...

 yg ini pic candid...

 candid gak nie...

 candid gak laie niee...

 haa...yg ini x candid...tehee...

 diaorg nie adik beradik mmg cantek..akk ea tu doktor tuu...suko den...hahaha

 haa...yg nie bakal adik ipar eden yo...yg eden mekap tuu kawan dio laa...bestfriend...hehehe

 tuan tanah pun nk glamer jugak...haa camera tuu la yg wat hal...goram den...

 pelamin dia...cantek kan...moden nye stail...

nie la pic sebelum dan selepas...kononnyaaa...hehehe


cantek x...cantek x...sambil wat muka suh puji, alaa gurau je u ollsss...so sape2 yg suka sy mekap leh calling2 sy k, whatsapp ke, msg ke...ape2 jerla...oppsss lupa lak nk mention nie camera phone jer tau...kalau pakai dslr lagi cantekk...malatopss gituu...korang sy pun ada package pelamin, x mahal harga mampu milik first projek bulan 8 nie...kalau nk tau lebih lanjut call jer no hal...anda akan dilayan sebaik mungkin...ekekeke...korang sy dah tau dah knp sy x leh tidorrr...tadi kt seremban saya tapau iceblended capuccino best gila...ice blended terbaek pernah sy jumpa selain drpada yg kat masjid india tuu...hahha...ada kaitan ker...saje jer nk bgtau...mmuahahhaa...

ok la terima kasih kerana sudi membaca entry ini ...

2 comments:

Mira Adzlia said...

hehe..mmg cantek mekapnye...

p/s: pelamin dier tu pun cantik la...aish..bkenan pule :p

pinkyanie said...

tenkiu mira...pelamin tu mmg cantek, design baru katanya...utk nikah pun sesuai...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...