Followers yg yanie sayang

Thursday, August 16, 2012

nak cite gak pasal baju raya...

Assalamualaikum...
apa khabar readers...
erm...sebenarnya sy da lama x update blog sbb ofis nye internet slow tahap gaban ok...adoiii
nie pun maybe sbb org da ramai balik kpg so x de org gune tenet sangat kan, tu yg agak laju ckit dari biasa...boleh...

erm...sebenarnya nk share ckit kisah baju raya saya...baru tadi bace my friend yana yg gembira sbb baju raya dia siap dengan cantiknya...sy pulak...huhuhu...rase nk meraung, tapi smpai skarang x terkeluar air mata nie...x tahu la knp...tau x punya la sy nie beria nak g ambek baju raya nun kt kpg N9 sanggup sy turun sana hari rabu lepas nk ambek baju sekali bila ambek...haa tu dia, kecik, sempit, merepat dah mcm balut nangka...ini bukan pasal badan sy naik ok...TIDAK SAMA SEKALI...ini adalah disebabkan budak tu yg berlagak mcm bagus berlagak mcm designer konon...boleh blah lahhh...aku dah bagi baju ukur pun ko senang2 jer kecik2 baju aku...bukan sy nk berlagak tapi baju tuu kain mmg agak berharga laa...maklum saja lah nk wat baju raya kan...pastu lagi satu kain tuu bos sy nye wife bagi tau beli kt oversea...langsung cam haram jadinyer...sakit betul hati saya nie...GERAM gila bila tengok muka budak yg perasan designer tuu...kononnya...

nak x nak terpaksa la sy beli baju last minit, terpaksa jugak la kan kalau x nk pakai apa pagi raya tuu...lantak laa asalkan caler same sudahhh...cantek ke x ker belakang kira...seb baek ada caler yg sy nak pastu ada saiz...yg penting baju aku tu aku nk ko repair balik...lantak la ko nk marah aku marah lah...ade aku kesah ker...dah la upah mahal...dua pasang baju jer rm207.60..mcm C_ _ _ _A jer budak tuu charge aku...kalau butik x pe la jugak...eee geram gila tahap gaban dah nie...

tula dia kan...dugaan nk raya, x pernah lagi jadi cam nie ok...sakit tul hati sy...pastu kalau x berlagak x pe paling x boleh terima dia kata aku nye badan x stabil...weh aku tengok badan ko tu yg x stabil ada la...mmg kuang ajaq tul laa dia tuu....mcm bagus lak ko...aku x peduli aku tau ko repair balik baju aku, biarlah dapat lepas raya pun...eee geram tau x...

ok dah lepas geram dah...huhuhu...

terima kasih kerana sudi membaca entry ini...

2 comments:

QasehnyaRania said...

bila kita luahkan hilang la rasa geram tu kan..
nway,
selamat hari raya maaf zahir batin dari saya *-^

Nur Raihana Abd Rahim said...

huhu ciannya yanie..kalo yana pun hangin gak..pehal dah bg baju ukur bole kecik?mmg kena carut la mcm tu..eiii!patutla ms yana g amik baju akak tu ckp yanie tepon nak hntr kain tp dia tak sempat nk jahit dah..len kali yanie bg tailor yg mmg biasa jahit baju yanie jelah..kwn yana pun sama gal bj tak siap dah kena beli lain.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...