Followers yg yanie sayang

Wednesday, October 12, 2011

cite Hari Rabu...

Assalamualaikum...
apa khabar2 awk sume...hope sumenyer ok2 yer...Alhamdulillah...
kwn2 sume hari nie sogo ade member card sale...so sesape yg ade card tu leh la g shopping sana...erm, smalam sy dh pun ke KL sogo...walaupun tahu ari nie ada member card sale tapi smalam terpaksa ku redah juga sbb hari nie bos dh masuk ofis smalam bos x dak...hehehe...act semalam sy nk cari kasut disebabkan akan ke kelantan pada malam nie, so sy x wat persiapan apa2 pun lagi disebabkan kekangan masa...ecehhh...tapi lain plak yang jadi disebabkan kt hall bawah tuu ader jualan beby...alamak, plan sudah lari nie...awk2 sume baju2 branded turun harga ok, terlalu murah...sebenarnya dalam hati nie dh tanam azam x nak shopping lagi baju adam sebab baju dier terlalu banyak smpaikan baju raya pun masih ada lagi yg x pakai...tu belum lagi baju2 yg diberi oleh sedara mara utk dier...tapi disebabkan nafsu yg meronta2 tengok baju2 yg murah sy rembat jugak laa...skali kat casher ingatkan 2,3 pasang jer rupenyer smpai 7 pasang ok...haishhh...yanie...yanie...lain yg nk di beli lain plak benda yg terbeli...tapi x perla demi anak yg sangat sy cintai...tapi kire ok la kan dapat gak adam pakai time kenduri kat kelantan nnt...org kate kalau kite g kenduri elok pakai baju baru...hehehe...so lepas bayar sy terus naik kt tempat kasut...tapi syg time tengok kasut tu masa dh pun kul 1.30 last2 sy ambek jer satu wages tuu, bile balik rumah sy tengok mcm x cantek jer sy pakai so sy bagi jerla kt adik sy yg kaki dier putih melepak tuu...huhuhu...tula akibatnyer kalau shopping dalam mase yg terhad nie...

ok tutup pasal sogo, balik2 ofis plak hset sy meragam...hang x leh nk on...bile on dier akan off semula...satu hal plak sy nk kene g repair, sy x nak beli hset baru lagi sbb ntah la syg duit kot...kononnyer, disebabkan hset sy yg rosak tuu adik sy yg datang nk ambek borang pinjaman mara dier kat sy tunggu hampir2 setengah jam kat bawah...kesian sangat kt adik sy tuu, naseb baek la dier cool babeh...hehehe...dier kate knp mus call kak long x dapat2, dah setengah jam mus tunggu...alahai sowy sangat2...act sy jadi penjamin utk pinjaman dier, so sy dah siap2kan utk sign pesuruhjaya sumpah skali...sbb tu dier x leh nak marah2 kene tunggu smpai setengah jam...ekeke...

kebetulan plak bos sy outstation ke melaka pastu pegawai2 sy g meeting so kul 4 lebih sy cabut sbb kepala tengah berserabut pikir hset rosak, dgn hati yg kental sy  redah jer balik kul 4 lebih terus drive ke kajang nk repair hset, so cina tu kate kene tukar software sbb dier dh bercampur2 kat dalam tuu jadi hset tu hang...sy kata x kisah la asalkan u boleh repair then dier kate kene tunggu setengah jam, so sy pun g masuk manjaku centre (padahal baru jer g tengok2 baju2 adam kt sogo)...hehehe...kalau shopping barang anak nie mmg x pernah la puas kan...sajer jer nak habeskan mase setengah jam tuu...kt manjaku centre sy beli susu isomil adam ngan ice pack, ice pack sy dh nipis dah...hehehe, yerla dh setahun setengah guna kan...pastu sy rembat satu botol susu anakku yg BPA free, x mahal pun murah2 jer...(dah berapa banyak botol ko beli yanie)...hehehe...puas hati...lepas setengah jam sy duduk kat dlm manjaku centre tuu sy pun trus g kedai hset tuk ambik my hset tuu...then dier kate dah ok...seb baek ok...kene rm50.00...ok la tuu asalkan hset tu ok , on2 hset terus bertalu2 msg masuk...kesian member sy kata dari tadi aku call ko x dapat2...sowy la kengkawan yg call hset aku problem...huhuhu...

ok la nnt kite continue story yer sbb dalam satu hari (semalam) banyak bende jadi...penatnyer...huhuhu
terima kasih kerana membaca entry ini...

3 comments:

man said...

beli ikut keperluan...

Anonymous said...

yer...betul tuu bak kata org ukur baju di badan sendiri kan...hehehe...

Kakzakie said...

Ini baru Adam, kelak kalau ada baby puteri lagilah macam tak terkawal sebab baju puteri lagilah cantik2 dan murah. Babay lelaki mahal sikit walau seluar pendik...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...