Followers yg yanie sayang

Wednesday, October 19, 2011

i'm a busy woman...yeahhh!!!

Assalamualaikum...
ape khbar sume...chat kan...Alhamdulillah
busy sangat ker sy nie...erm jawapannya sangat busy ok, minggu nie adalah minggu yg bg saya sangat...huh...busy...rase mase nie singkat sangat, banyaknyer bende sy nk kene buat smpaikan x sempat nk on fb mcm selalu, x sempat nk update blog, x sempat nk blogwalking., x sempat nk upload photo adik konvo ari tuu, sume x sempat...huhhu..mcm sebelum nie kan sy sempat jugak bace blog kawan2, update status kt fb tapi this week ok this week sy x sempat melakukan itu sume...owh sangat x cukup masa...
last week sy ke kelantan utk attend my BIL wedding, seronok...mmg seronok walaupun perjalannya wow! agak jauh ok then dari satu tempat ke satu tempat yg hendak dituju pun jauh jugak ... mungkin perkara itu yg menyebabkan badan jadi letih smpai ke hari nie...then balik cni hari ahad malam baru smpai, pastu isnin sy cuti, tapi sibuk dgn urusan lain plak, still x dapat rest...then esoknya terus masuk ofis...so bila dh dua hari cuti masuk ofis ape jadi...mcm biasa la kan keje menimbun, surat2 yg x didaftarkan hampir2 50 helai...aiyooo....i x larat u ollss...then nk siapkan claim bos, nk siapkan kad raya deepavali utk bos...sume tu nk dibuat dalam masa yang singkat...nasib baik bos betul2 sy sedang menunaikan ibadah Haji, x dapat sy bayangkan kalau bos sy ada disini dan sy nk kene uruskan kedua2 nya sekali...rasanya mmg x termampu...huhuhu...(sy dalam ETK sekarang nie)...
setiap hari sy menerima purata surat 50 helai, semuanya hendak didaftarkan, itu belum lagi surat2 yg hendak ditandatangani, belum lagi dokumen2 yg hendak disahkan, belum lagi keje2 sampingan seperti buat air, sediakan makanan...bile sy fikir2 semula mcm x sangka plak leh wat sume tu dalam satu masa, belum lagi wat surat ke ape...tapi mungkin sebab minggu nie sy busy utk urusan kenduri BIL yg akan berlangsung sabtu nie...mungkin sbb tu fikiran sy agak bercelaru ckit...sy kene siapkan 1000 paket kerepek, tapi malam tadi baru siap 200 paket jer...hari nie kene siapkan jugak sbb jumaat nk hantar ke rumah MIL utk di packing dalam paper beg plak...aiyoo 800 paket lagi tuu...x perla sy kan supermak...hehehe...
tau x sy packing2 tu sambil berebut2 ngan adam...sape2 yg ade anak faham la kan cam ner buat keje pastu dlm masa yg same layan kerenah anak, tambah2 adam still susu badan n sure dier nk mengopek jer...huhuhu...sbb tu urusan membungkus kerepek agak slow...seb baek my mum sudi utk menolong...kesian mak x pasal2 terlibat sama...tapi mmg mak nk tolong pun...hadiah utk besan katanya...ekeke...ok la korang...nnt kite sambung erk...


ada ghuper SUPERMAK ker...muahaha...nie pic time nk g kenduri kt seremban pastu nk g konvocation kat PICC plak....

thanks 4 reading this entry yaa...

4 comments:

Kakzakie said...

Walau busy kena buat juga kalau tak tak sempat dah sampai masa kenduri lagilah haru...

pinkyanie said...

betul tu kak zie...800 pak dalam masa 1 ari jer lagi...kene siapkan jugak...ahaks...huhuhu

✿ miSs.FatieN Si buN² ✿ said...

hee ! thnx kaka .. sudi fllw belog sye ^________________^ !

---------mereka--------------->

sangat chumil !

pinkyanie said...

u r welcome dear...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...