Followers yg yanie sayang

Friday, December 16, 2011

saje nk share cite di hari jumaat...

Salam Jumaat sume...
tengok tajuk tu, mcm la banyak sangat nk cite kan...hehehe
erm minggu nie adalah minggu x brapa nk sihat la bagi sy...mane x nyer asyik kene hujan jer...rabu malam khamis mmg x leh nk bangun...sangat2 x larat mungkin la sbb sy nie x mengamalkan ape2 supplement kot...dh beli 2 jenis jamu pun duk tang tuu jaa...x amalkan langsung...teruk kan...membazir jer...hahaha, pastu hari khamis terus MC...mmg x larat nk bangun, dahla mc satu hari dok tidorrr jer...kesian adam terabai sekejap, naseb baek la adik tengah cuti sekolah boleh la dier tolong tengok2 kan si kecik kesayanganku itu...
so ari nie dah leh bangun cam bese dapat la g keje, bos pulak dua2 x der so senang hati la ckit masuk ofis ari nie...hehehe...
sy suka sangat hari nie sbb nyer sy dh dapat follower yg ke-----------100....eeee, nak tau x sape follower ke  100 sy...haa niela dier...MINAH SENGET name blognyer...hehehe mcm x caye jer blog nie dh mencapai 100 followers...thanks yer kpd sesape yg sudi jadi followers blog kecik sy nie, sy x reti nk wat blog nie cantek2, sbb kekangan masa nk mngadap lappy lame mmg x bleh...al maklumlah kalau dh ade kt umah tu mmg nk kene bg komitmen sepenuhnya kat anak...
pastu hari nie sy dh penuhkan beg mekap sy...opppsss bukan beg mekap yer...mekap box sy, sy dh beli sume barang2 utk mengandam...so sesape yg memerlukan khidmat andaman boleh la hubungi sy yer...jgn risau sy x ambek mahal pun...murah2 jer...sy ambik mekap utk dinner, nikah, tunang dll...tapi just mekap jer tau...hair do sy x wat lagi...jgn risau yer awk2 sume sy gune barang2 yg mmg BERKUALITI, bukan barang hak siam yer...hehehe...jgn risau pasal produk yg sy gunakan...ape2 pun contact me okay...saje jer nk melebarkan sayap...hehehe...

ok la...nnt melalut panjang boring plak kan...nnt2 kite sambung lagi yer...hehehe

terima kasih kerana membaca entry ini...

4 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

wah,bole la yana mintak make up nak pi function ke.heheh.brp charge utk make up?

pinkyanie said...

boleh yana...murah2 jer...jgn risau, mekap dinner atau ape2 functiion pun boleh...hehehe...

suzie rahman said...

wah best nya.nk juga jd mak andam.

FarhanahAdzlan said...

tahniah dah capai 100 folower..

kat rumah saya pon slalu hujan tu la malas nak kluar rumah..hehe=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...