Followers yg yanie sayang

Sunday, January 29, 2012

mood yg x best pagi nie...

Assalamualaikum...
ape khabar sume...erm lamenye x update blog, ntah knp nk kata x der idea tu x jugak, banyak jer cite nk share tp mungkin x der mase kot...ya itulah jawapan sebenar x de masa...tp abah sy selalu kata masa tu ada cuma kita yg perlu pandai utk cari masa...erm mmg betul pun kan...sebenarnya bila difikir2 semula sy nie banyak jer membazir masa wat bende x berpaedah...kalau digunakan masa tu sebaiknya mungkin hari2 yg dilalui akan trasa lebih terisi kan...hehehe

erm...pagi nie x tau la dtg ofis lewat 10 minit, jalan mak datuk jem teruk sangat...kalau org yg x de tahap kesabaran yg tinggi mmg x akan tahan...x akan tahan ok...pastu masuk2 ofis sampai sama2 plak ngan bos seb baek bilik bos sy dh siap2 kemas minggu lepas so ok la...pastu bil astro yg bos sy bagi sy rm 300.00 utk advance bayar kpd pihak astro plak hilang entah kemana, seingat sy, sy letak kt celah2 buku...puas dah sy cari kt sume celah buku x ada juga...haiii mula la hati nie nk membuat tafsiran mcm2...yerla kt tempat sy nie selalu jer org lepak2...bukan nk tuduh tapi mcm syak seseorang...tapi sy x nak la syak wasangka lebih2 wat dosa kering jer kan...nk cari dulu smpai dapat...kalau x dapat kena la ganti kalau x nnt kang astro bos kene potong plak kan...tula dia sy nie lalai ckit...mcm x kesah jer ngan duit...padahal tu amanah org...mcm sebelum nie bos bagi duit jer sy terus g bayar x pun suh sape2 g bayar tapi yg hari tu nye bill sy tangguh2 kan sbb time tu x der org nk g bayarkan...sy jadi tersedar bile bil astro baru sampai kt meja sy...terus sy jadi kelam kabut then cari2 punya cari smpai sekarang x jumpa jugak...aduhh mcm mana la sy nk buat nie...

selain dari tu sy nie fikir nk balik umah jer sbb hubby pun MC dier demam...bese r dh 2 hari duduk ngan anak bile hari isnin mule la rase lain tinggalkan anak g ofis kan...mcm2 benda yg x settle lagi nie...x perla sy cuba settle kan satu persatu...nasib baik la sy nie agak cool org nye, bukan apa sy mmg x suka sikap yg kelam kabut x tentu arah, sbb tu kalau ada member2 yg suka kelam kabut tu sy mcm RIMAS sikit...kadang2 tu bende kecik jer tapi kelam kabut mcm bende tu BIG sangat...haii bese la manusia pelbagai ragam kan tp selalu nye kite leh tahan perangai org tapi bile smpai tang kite org mcm x reti nk faham plak tuu...tp x perla x salah jadi pendengar yg baik utk kawan2 kan...

hokeyla punye la panjang lebar sy duk cite...padahal cite pasal sy nye mood yg melayang entah kemana2 hari nie...hope esok kembali NORMAL seperti sediakala...I.Allah...AMIN

Terima kasih kerana membaca entry ini...

1 comment:

c'axoera ヅ said...

tak elok biarkan fikiran melayang...takut nanti diganggu dek syaitan....:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...