Followers yg yanie sayang

Sunday, January 15, 2012

MALAS...

Assalamualaikum...
apa khabar korang sume
erm...x taula knp sejak akhir2 nie malas sangat2 nk update blog...act bile kite banyak mendengar dan banyak mengetahui sesuatu yg kite x patut tahu rase mcm...ishhh...x terluah la dek kata2...huhuhu

kalau nk ikutkan banyak jer bende yg nk di ceritakan, banyak benda yg nk diluahkan...tapi bila tangan nie nk menaip jer rase camberat lak aiii...aduuuiiii...tengok la bile dah ade kekuatan utk menulis sesuatu perkara yg x disangka2 tu akan sy coretkan juga dlm blog sy nie...huhuhu

nk ikutkan banyak jer cite dan aktiviti sy, g wedding sana sini...g ronda2 sana sini tapi tulah...knp penyakit MALAS melanda diri sy nii, huhuhu...ape2 pun sy sentiasa blogwalking kt laman blog yg lain...banyak gak la perkembangan lain yg sy tahu...hehehe...

ok la nnt kite cite lagi erk...bye...

time kasih kerana membaca entry ini...

3 comments:

Nur Raihana Abd Rahim said...

nape lak yani?

pinkyanie said...

rasa nk cite sume benda tapi bile nk tulis tu jadi cam x reti...tu yg terus jadi malas tuu...huhuhu...

Nur Raihana Abd Rahim said...

heheheh..boleh lak camtu.susah kan nak karang ayat..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...